1 mei 2022

Moeslands Optocht 2022

Uitnodiging

Kom genieten van de Moeslandse carnavalsoptocht 2022 op ons gezellig zomerterras.
Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op zaterdag 14 mei 2022 maar bent u slecht ter been of is lang staan geen optie voor u ? We hebben dit jaar geen overdekte tribune, maar een gezellig zomer terras.
Dit jaar staan we op een nieuwe locatie : Hoek Europaplein-Schutsboomstraat, voor 3-tal winkels o.a. Schoenmaker Schaijk.
Loopgroepen, wagens, muziekkapellen, de optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken ? Dan kom je naar het gezellig zomerterras in het centrum van Schaijk. MKB Schaijk-Reek organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval de Moeslanden deze unieke mogelijkheid inmiddels voor de 12de keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, en hun begeleiders, maar U bent ook van harte welkom !
Verwennerij
Vertoeven op de tribune betekent niet alleen een gezellig terras met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Dubbel genieten dus. Wij vragen voor deze middag wel een kleine vergoeding ad € 11,00.
Mensen met een beperking krijgen gratis toegang !
Omdat de organisatie van de Moestempel het belangrijk vindt dat iedereen uit de gemeenschap deel kan nemen aan het carnavalsfeest, mogen mensen met een beperking gratis gebruik maken van deze faciliteiten. Alleen zij krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
Als u aan deze middag wilt deelnemen moet U zich hiervoor wel aanmelden. U dient dan onderstaand formulier in te vullen en in te leveren op woensdag 4 mei 2022 tussen 09:30 uur en 12.30 uur in de foyer van de Phoenix Pastoor van Winkelstraat 11 in Schaijk.
Maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Het zou dus kunnen zijn dat we u teleur moeten stellen.
Wij vragen U wel om de kaarten contant te betalen!

Namens de organisatie van de Moestempel,

Voor meer info kunt u bellen met:
Hans Kuijpers 0486-462182
Mark van Zummeren 06-53474626
Fons Roelofs 06-13209915
Leonard Steetsel 0486-461939
Willie van Esch 06-22018582
Hans Heurkens 06-51086805